Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Destination IMAN

Door Kim op 12.09.2012

Al gehoord wat de laatste place to be is? Geen hippe club, nieuwe koffiebar of tropisch eiland maar Destination IMAN. That's right, het legendarische topmodel herself heeft sinds kort ook haar eigen online stekje.


Coco Rocha & Iman op de launch party

Destination IMAN is een online magazine dat vooral zal gaan over Iman's reizen, beauty, mode en lifestyle. Daarnaast zijn er elke maand nieuwe contributors uit de fashion industry die hun zegje zullen doen zoals Jay Manuel, Rachel Zoe en Joan Smalls.


Joan Smalls & Iman

Iman, intussen 57, zal ook een "Ageless Chic" column schrijven, waarin ze tips geeft voor een effortless chic look. Gezien haar leeftijd en looks zijn wij alvast benieuwd naar wat ze te zeggen heeft!

page loaded