Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titi † The German Kid willen noch ein bischen tansen

Door Michael op 11.09.2012

Titi † The German Kid heeft een nieuwe übercoole collectie uit. Opnieuw werden alle stukken handgemaakt door designer Kristien Follon. Het jonge label focust op clubwear: eyecatching pieces die elke outfit de nodige street credibility geven. Je draagt ze evengoed overdag -watch out street style blogs!- als 's nachts voor een avondje uit. Heads wìll turn!


De nieuwe collectie werd gepresenteerd in danstent Muziekodroom in Hasselt. Hapje en drankje werden gevolgd door een zelfgeregisseerde fashion film die het Hasseltse nachtleven verkent. De naam van de collectie 'The day destroys the night' spreekt tot de verbeelding. Het is dan ook de poëzie van de nacht die bezongen wordt in deze wintercollectie. De attitude is rock'n roll, de saus pure glam. Very L.A. en toch van bij ons!  

Essentially voor durvers, denkers en dansers bouwt T†TGK aan een solid reputatie als young designer label dat voeling heeft met wat echt leeft in de Belgische scene. Persoonlijk ben ik helemaal weg van The Big Bear Sweater én de Poison Green Faux Fur coat. Ik bedoel: Hallo? Poison Green Faux Fur! Swoon! Je vindt Titi † The German Kid in hippe winkels als The Public Image in Antwerpen, Mieke in Gent en Vezjun in Amsterdam. Of bestel je favoriete stuks via de webshop

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded