Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wolf. by Sofie Claes FW12-13 & jewellery

Door Bieke op 10.09.2012

Minimalisme ten top, zo kennen we de Genkse Sofie Claes wel weer. Waar vorig seizoen het vierkant en kruis centraal stonden, speelt deze winter de driehoek in al z'n facetten een belangrijke rol. 


Geometrie? Yep, that's Wolf. by Sofie Claes. Het resultaat? Sterke snits en zelfgetekende (rotsen)prints, verschillende dimensies en materialen, kleuren als burgundy rood en roest. Kortom, een overvloed aan creativiteit met een krachtige ondertoonThat's how we like it.

Helemaal nieuw onder de Wolf. by Sofie Claes zon is de collectie juwelen. 1 voor 1 staaltjes van minimalistische geometrie, gehandtekend door de krachtige, prachtige mademoiselle Sofie. Oh ja en watch it want de FW12-13 bevat ook de allereerste jeans! De foto's van deze sterke collectie zijn getrokken door Bram Van Stappen. Ijzersterk.

page loaded