Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wie wint de Cinderella shoes? Stem nu!

Door Tiany op 10.09.2012

De afgelopen weken hebben hier op Belmodo.tv massaal veel ladies deelgenomen aan onze exclusieve wedstrijd om het ultieme Christian Louboutin Cinderella paar te winnen. De Franse topontwerper tekende het paar naar aanleiding van de re-release van het Disney sprookje Assepoester op DVD en Blu-ray

Ondertussen heeft de jury meer bepaald, wijzelf Belmodo.tv, Disney en mister Louboutim himself 5 finalistes geselecteerd. 

Stem nu* op je favoriete Assepoester anno 2012 en wie weet wordt zij de eerste Belmodo.tv prinses die op donderdag 20 september het enige echte Christian Louboutin Cinderella schoentje past!

* je kan slechts 1 stem per persoon uitbrengen

Belmodo.tv-Louboutin-Nele

Nele Baptist

Nele is 32 en woont in Hasselt.

"Mijn vriend heeft me vorige maand ten huwelijk gevraagd. Het was super romantisch. Onder de sterrenhemel, boven in de toren van onze b&b met een uitzicht over de velden van Toscane. Deze schoenen zouden prima staan onder mijn trouwjurk."


Belmodo.tv-Louboutin-Sofie

Sofie Van Parijs

Sofie is 20 en woont in Deurne. 

"Deze schoenen zijn unieke prachtstukken en verdienen het om op een speciale dag aan het publiek te worden getoond.Daarom zou ik ze op een mooie plek in mijn huis plaatsen, tot mijn trouwdag. Achteraf hou ik ze bij als kunstwerk, want het is ook kunst!"


Belmodo.tv-Louboutin-Bieke

Bieke Vanreybrouck

Bieke is 28 en woont in Brugge.

"Liefste Assepoester, Heel graag zou ik deze pareltjes ook eens aan mijn voeten hebben. wanneer...? 1. Naakt met sterrenstof, voor mijn prins 2. Met een rood kleedje, in de koets 3. Met zwarte skinny, om mijn zussen te verbazen Liefs, Bieke."


Belmodo.tv-Louboutin-Julie`

Julie Van Roy

Julie is 18 en woont in Gent. 

"Hallo, ik ben Julie Van Roy, bijna 19 jaar en verzot op schoenen! Ik zou deze prachtexemplaren altijd willen dragen, zelfs aan mijn bureau om te studeren! Natuurlijk zou ik deze schoenen niet alleen thuis dragen, maar eveneens om te schitteren op de meest exclusieve feestjes."


Belmodo.tv-Louboutin-Isabelle

Isabelle Vermeersch

Isabelle is 26 en woont in Antwerpen. 

"Mijn prins heb ik al gevonden! Nu nog wachten op de dag dat hij me knielend vraagt... Hopelijk waagt hij er zich heel snel aan! Op de grote dag, draag ik mijn droomjurk van Vera Wang, simpel en elegant! Zo zou ik mijn Cinderella schoenen laten opvallen!"


De lady met de meeste stemmen wint! We wensen alle dames nu al heel veel succes.

Vergeet trouwens niet dat ook jij kans kan maken op een duoticket voor de reveal party. Doe mee en win een duoticket voor de Cinderella Christian Louboutin reveal party. En wie weet zien we jou ook schitteren op donderdag namiddag 20 september in het prachtige Warwick Barsey Hotel in Brussel. Dan maken we onze winnares bekend. Heel erg spannend natuurlijk én heel graag tot dan! 

page loaded