Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jeremy Tarian voor Alain Mikli

Door Michael op 10.09.2012

We zijn al een tijdje fan van de nerdy Alain Mikli brillen. Gewoon het Belmodo.tv artikel Meet Alain Mikli lezen en je begrijpt meteen waarom. 

Na prestigieuze samenwerkingen geeft Mister Mikli dit seizoen de kans aan de hippe Jeremy Tarian. Wij verklappen het nu al: de collectie is gewoonweg fa-bu-lous!

Parijse brillenontwerper Jeremy Tarian is begonnen bij brillenmerk IC Berlin en wist zo een Slimo d'Or Award voor stijl en succesvol design in de wacht te slepen. Van NY tot Parijs, reizen is z'n middle name en dat merk je ook aan z'n collecties waarbij urban lifestyle meestal het hoofdthema is.

De Jeremy Tarian brillen voor Alain Mikli zijn stuk voor stuk limited editions. Ze zijn handmade in France, van de hoogste kwaliteit, ultra comfy en worden 1 voor 1 genummerd met een gelimiteerde oplage van 500 stuks. De very talented Tarian combineert ook allerlei metalen waardoor z'n brillen en sunnies een geheel nieuw spectrum van interessante kleuren en mogelijkheden krijgen.


De collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Somers optiek (Eiermark 41, 2000 Antwerpen). Voor € 399,- koop je een optische bril en sunnies heb je al voor € 249,-.

Werk je silhouet af met een prachtige bril van de very exclusive collectie en you'll look like a million dollars!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded