Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Doek valt voor Luc.Duchene

Door Angelique op 10.09.2012

Met spijt in ons modehart moeten we aankondigen dat Luc Duchene zijn laatste collectie getekend heeft voor het gelijknamige Belgische luxelabel. Na 2 jaar, een cover met Kate Moss dressed in L.D voor Elle en een superprestatie op Miele Catwalk 2012 heeft Duchene zichzelf op creatief niveau niets te verwijten. Het is de zakelijke kant die een abrupt einde breidde aan het geliefde label dat Duchene samen met multi-talent Tim van Steenbergen trok.

Duchene heeft echter nog steeds de handen vol met Mer Du Nord, een sterk en gerespecteerd merk dat ondertussen zijn 30ste collectie presenteert. Luc.Duchene gaat helaas onder zeil. Alle aandacht zal voortaan naar Mer Du Nord gaan. We zullen dus zeker -gelukkig!- nog van Mister Duchene horen.

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded