Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anna Dello Russo is Youtube hit

Door Astrid op 10.09.2012

Want met meer dan 110.000 views mogen we Anna’s video Fashion Shower gerust een hit noemen! Geen tutorial over hoe je best je koffer inpakt of een rondleiding in haar appartement/fashion museum, maar miss Dello Russo deelt in deze video haar –air quote gesture- zangtalententen met de wereld.

Het nummer werd samen met DJ Emilliano Peper gemaakt en de clip werd geregisseerd door Alex Turvey. De tekst moet volgens ons wel van ADR herself komen! Wie anders kan zinnen als “Fashion is always uncomfortable, when you get comfortable, you never get the look” bedenken?

Eerlijk is eerlijk, de Vogue editor kwam niet helemaal alleen op het idee om deze video te maken. Samen met H&M brengt Anna deze herfst namelijk een accessoirecollectie uit. Hoewel de video officieel niet tot de campagne van de samenwerking hoort, spotten we alvast een preview van de juwelen die de fashionista voor H&M ontwierp. Denk vooral veel goud, turquoise en een stevige portie bling bling!


De collectie zal vanaf donderdag 4 oktober 2012 te koop zijn in 140 H&M stores wereldwijd. Let the countdown begin! Waar we de ADR x H&M collab in België kunnen vinden, is jammer genoeg nog niet bekend. 

page loaded