Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Essentiel things in life

Door Karen op 09.09.2012

Mijn lijst van guilty pleasures is quasi eindeloos. Voor chocolade mag je me altijd wakker maken, een strawberry daiquiri klots ik water-gewijs naar binnen en accessoires sla ik, onder het motto a woman's right to shoes -en armbanden, handtassen en ringen- sans gêne in meervoud in.

De ideale plaats om dat laatste te doen is ongetwijfeld de nieuwe én very first accessories boetiek van Essentiel.

 
 

Dit accessoire walhalla opende op woensdag 5 september 2012 officieel haar deuren in de Lombardenvest in Antwerpen, vlak naast de Essentiel store. Dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom nodigden Inge Onsea en Esfandiar Eghtessadi pers, familie en vrienden uit om samen met hen te komen vieren.

Al wie het charismatische koppel achter Essentiel ook maar een beetje kent, wist dat dit een feestje was dat je ab-so-luut niet mocht missen... So we didn't!

 
 

Het was een avond boordevol gezelligheid: de geweldige Essentiel accessoires waren talk of the town, de cava vloeide rijkelijk en aan de Essentiel snackbar kon je je te goed doen aan frieten -in branded puntzakken- en vleesjes. Who says that fashion people don't eat?Inge & Esfandiar deelden niet alleen lekkers voor onze smaakpapillen uit, maar ook zeer gewild arm candy.

Alle gasten hadden bij hun uitnodiging een mysterieuze sleutel ontvangen. Tijdens de opening stonden er in de etalage 3 glazen, gesloten kistjes mét handtas inside opgesteld. Slechts 3 genodigden hadden een matching sleutel en those lucky ones mochten elk een Essentiel bag mee naar huis nemen.

Ter info: onze sleutel paste niet. Pech voor onze bankrekening want no way dat wij aan een volgend seizoen beginnen zonder fonkelnieuwe Essentiel tas!

Alle info over deze nieuwe hot spot vind je in het Belmodo.tv shop report Essentiel Accessories

Essentiel Accessory Store
Lombardenvest 37
2000 Antwerpen

page loaded