Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Minnie Mouse op de catwalk

Door Angelique op 09.09.2012

Welk meisje had hem niet: de zwarte oortjes mét polka-dot strik diadeem! Ook mijn 1ste pumps deden me denken aan die van Minnie. Ik ben er zeker van dat we de retro 'rood met witte bolletjes' jurk niet te danken hebben aan ons collectief fashion gevoel, maar aan sweet memories aan Minnie Mouse!

Het stijlgevoel van de kleine muis is een blijver en om dat in de kijker te zetten, vroeg Disney een groep internationale designers om zich te laten inspireren door 's werelds kleinste fashionista. Het resultaat is een heleboel Minnie-themed kledingstukken en accessoires: de Minnie Mouse Must Haves


Alle stukken zullen geshowed worden tijdens London Fashion Week. De deelnemende ontwerpers zijn allemaal gerenommeerde namen: Michael van der Ham, Giles, Richard Nicoll, Lulu Guinness, Katie Hillier, Tatty Devine, Bunney, Husam el Odeh in samenwerking met Luke Hersheson, Terry de Havilland en Piers Atkinson. Ook op de agenda staat een fantabuleuze samenwerking met het geweldige Meadham Kirchhoff designer-duo -a personal favorite- die onthuld wordt tijdens hun SS 2013 show!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded