Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Linda Farrow Eye Candy

Door Michael op 09.09.2012

The sun is shining, the weather is sweet... Als true fashionista's zijn we natuurlijk elke dag bereid om te investeren in über stylish zonnebrillen en zeker in die van Linda Farrow.

Linda Farrow lanceerde in 1970 een lijn van luxury eyewear onder haar eigen naam. In de capabele handen van Linda's zoon, Simon Jablon, en Tracy Sedino kende het label in 2003 een relaunch. Dankzij de ontdekking van een prachtige selectie aan 70s en 80s zonnebrillen in het family warehouse, hun grondige kennis van de modedistributie, hun straffe marketing skills en een grondige savoir-faire maakten deze 2 van Linda Farrow een waar zonnebril imperium.

Sinds de relaunch heeft het Engelse label pretty impressive collabs achter de rug met the most wanted designers. Denk Alexander Wang, Dries Van Noten, The Row, Agent Provocateur en Matthew Williamson. 

Naast de indrukwekkende samenwerkingen, is het merk volop creatief bezig met Linda Farrow Projects. Linda Farrow werkt telkens met een designer -as in Jeremy Scott, Walter van Beirendonck en Charlotte Olympia- die vervolgens z'n eigen artistieke stijl uitdrukt in een zelfontworpen zonnebril. 

Spice up your eyes met de schitterende Linda Farrow sunnies!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded