Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Showroom Belgium 2012: Le Film

Door Bieke op 07.09.2012

Eind september is het weer zover want dan schiet Paris Fashion Week uit de startblokken. Place to meet up: Showroom Belgium van Flanders Fashion Institute waar de Belgische modetalenten hun creaties voor SS2013 aan de fashion world laten zien. Tom Van der Borgt, Van Hongo, Harvey Bouterse, Pierre-Antoine Vettorello en Sofie Claes tekenen present & zijn waarschijnlijk al überexcited om naar de Franse hoofdstad te trekken. Oh, so are we

Naar aanleiding van Showroom Belgium lanceert het Flanders Fashion Institute voor de 2de maal een teaserfilmpje om de Parijse modescène wakker te schudden. Gezien het vorige filmpje in de prijzen viel, mogen we ons waarschijnlijk terug aan een hoogvlieger verwachten! In de video zien we een meisje in een quasi leeg café defileren, gehuld in de collecties van de modetalenten die deelnemen aan Showroom Belgium. Sensuele glamour in een donkere & mysterieuze sfeersetting. Ons oordeel? Een prachtige stunt om het Belgische modetalent van morgen in de kijker te zetten. 

page loaded