Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Yale Collection van Gant: school’s IN!

Door Tiany op 07.09.2012

Preppy Chique is 1 van dé grote trends van de afgelopen jaren. Het begon met een paar hipsters die een nerd-bril opzetten en ondertussen zien we all things Ivy League overal opduiken. Lekker retro en all-American zijn de Varsity baseballjasjes, de opgerolde chino's en de hemdjes-rage die in modeland woedt. Die classy yet comfy look is een grote inspiratie voor de Yale Collection van Gant.


Ivy musthaves!  


Take Ivy: een geweldig boek met prachtige vintage foto's voor wie zich wil verdiepen in preppy mode! 

Wie niet écht aan de prestigieuze universiteit studeert of zijn zomers in de Hamptons doorbrengt, kan die Classic East Coast stijl wel opsnuiven door op  zaterdag 8 september 2012 (morgen!) kennis te maken met de Yale Collection van Gant

In de Gant Store in de Huidevettersstraat 16 - 2000 Antwerpen zal op zaterdag 8 september 2012 een borduurster aanwezig zijn. Koop je een hemd uit de Yale collectie, dan borduurt ze je naam of initialen ter plekke op je nieuwe hemd.

Misschien lopen we volgend jaar weer allemaal met wijde pijpen en lange haren rond - history repeats itself. Maar voor het weer mei '68 wordt, verblijven we nog even in de 50s!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded