Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

COS: mannen weten waarom

Door Michael op 06.09.2012

COS Winter 2012 ligt vanaf nu in de winkel. Zowel bij de vrouwen- als de herencollectie zien we een verregaande soberheid. Super pure stoffen in retro halftonen en cuts geven de kleren een uitgesproken Madmen in space gevoel.

We zien turtle necks voor een gesofisticeerde beatnik look, die evengoed een knipoog naar de Star Trek uniformen zijn. De minimal Mao collar duikt overal op en we zien stofjes die glanzen of juist stug lijken. Zolang het natuurlijk oogt en voelt, is het COSIn samenwerking met het nogal mysterieuze The Green Soccer Journal organiseert COS een Menswear Evening -shopping night that is- om de wintercollectie 2012 te vieren.

Met een hapje en een drankje word je op donderdag 13 september 2012 ontvangen in de nieuwe COS store in de Korte Gasthuisstraat 16-18 van 17:00 tot 20:00 om op je gemakje de nieuwe collectie te bekijken. En te kopen! Je ontvangt die avond exclusief 20% korting! Sorry dames, this is gents only!


Dus heren, streep die 13de september aan in je agenda en begin alvast te sparen. See you there!  

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded