Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vrouwen die vrouwen mooi vinden

Door Patricia op 05.09.2012

Iedere vrouw heeft het wel al eens meegemaakt: ben jij net aan het flippen hoe awesome Chloe Sevigny is omwille van haar kapsel/kleed/coole uitstraling, vindt de man in je gezelschap haar helemaal niks. Wij krijgen dan weer meestal geen girl crush op Megan Fox (sorry dudes)!

Vrouwen die vrouwen mooi vinden, blijken aan een heel ander soort criteria te voldoen dan vrouwen die mannen mooi vinden. Online magazine The Cut kwam met een lijst van 40 vrouwen die vrouwen mooi vinden, en wij pikten hier onze 10 favorieten uit.

1. Sofia Coppola

2. Stella Tennant

3. Diane Keaton

4. Adele

5. Florence Welch

6. Phoebe Philo

7. Stella McCartney

8. Freja Beha Erichsen

9. Vanessa Paradis

10. Katherine Hepburn

De volledige lijst vind je op de website van The Cut.

page loaded