Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swatch meets Uma Wang

Door Tiany op 05.09.2012

And Swatch did it again! Een amazing samenwerking met de Chinese modeontwerpster Uma Wang voor de nieuwe Swatch & Fashion collectie.

Na haar studies aan het prestigieuze Central Saint Martins College of Art & Design in London heeft Wang 10 jaar voor verschillende Chinese merken ontworpen, vooraleer ze succesvol haar eigen merk lanceerde in 2005.

Haar 3 Swatch creaties, Pure Fabric (€ 50,-), Pretty Bohemian (€ 50,-) en Black Dancing Rose (€ 216,-) symboliseren volgens Wang de hedendaagse identiteit en de eeuwigheid van de tijd. Het constrast van texturen, samen met verschillende materialen als plastiek, echt leer en geborduurd textiel reflecteren haar bijzonder esthetische universe. Opmerkelijk is het gebruik van prints, kleuren en grafische elementen die de horloges uniek en oh-so-fashionable maken.

Pure Fabric is eerder een grafisch model met de naam van Uma Wang geborduurd op het horlogebandje en de wijzers in de vorm van een veiligheidsspeld.

Pretty Bohemian heeft duidelijk een etnische feel met een horlogebandje in geborduurd textiel en een warme, etnische print. Very bohemian indeed

Black Dancing Rose is een luxueuze, genummerde editie van 77 stuks en komt in een heel exclusieve plastic black box.

Maak je keuze ladies & gents, you can't go wrong!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded