Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion happiness voor Tiany!

Door Michael op 05.09.2012

Big fashion news bereikte vandaag onze Belmodo.tv redactie. Onze eigen lady T. prijkt op de 10e plaats van de 30 grootste Belgen in de mode. Tchaka-tchaka-bang! Onze mening? Meer dan verdiend natuurlijk! Wij zijn ongelofelijk fier op onze always fashionable looking lady

Knack Weekend ging op zoek naar de 30 meest invloedrijke figuren uit de Belgische modewereld. Behind the scenes of in the spotlights. Aan de hand van een enquête vroegen ze de Belgische modeprofessionals hun top 3 door te geven. Of het nu een modeontwerper, een fotograaf, een scenograaf, een inkoper, een journalist of stylist is. Iedereen die het ietwat voor het zeggen heeft in de fashion world mocht strijden voor een plaatsje in de lijst van 128 Belgische modefiguren

En wie haalt nu de frontpages in fashion? Wie maakt & kraakt de Belgische modewereld? The one and only Raf Simons ging met de titel lopen van grootste Belg in de mode. Hij gaf onlangs zijn jawoord aan Dior om er als creatief directeur aan de slag te gaan. En dat was voor de sector een big thing! Ontwerperstalenten Dries Van Noten & Martin Margiela vervolledigen de top 3. 

Bekijk hieronder de volledige top 30. Wie het volledige verslag wil lezen, vergeet zeker niet deze week bij de krantenwinkel langs te gaan voor de Weekend Knack Mode, dit is Belgisch

1. Raf Simons 
2. Dries Van Noten 
3. Martin Margiela 
4. Peter Philips 
5. Anne Chapelle 
6. Walter Van Beirendonck 
7. Olivier Rizzo 
8. Haider Ackermann 
9. Etienne Russo 
10. Tiany Kiriloff 
11. Luc Dheedene 
12. Ann Demeulemeester 
13. Laetitia Crahay 
14. Ilja De Weerdt 
15. Tom Van Dorpe 
16. Christian Wijnants 
17. Bob Verhelst 
18. Diane Von Fürstenberg 
19. Linda Loppa 
20. Ilse Cornelissens en Tim van Geloven (Graanmarkt 13) 
21. Christian Salez 
22. AF Vandevorst 
23. Willy Vandeperre 
24. Marc Dochez 
25. Lieve Gerrits 
26. J-P Lespagnard 
27. Geert Bruloot en Eddy Michiels (Cocodrillo) 
28. Sonja Noël 
29. Kris Van Assche 
30. Marc Gysemans

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe

page loaded