Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alice Temperley for JBC bloggers launch

Door Angelique op 05.09.2012


We looove de creaties van Alice Temperley! We zijn dan ook ontzettend enthousiast over de capsulecollectie van de Britse ontwerpster die op donderdag 6 september 2012 (nog 1 nachtje slapen!) bij JBC in de winkel zal verschijnen.

Maandagavond werd de collectie voorgesteld aan de Belgische fashion bloggers. Een super avond waar er werd genoten van de heerlijke hapjes en er logischerwijze veel werd gekeken naar de mooie kledij. En ja, het zag er allemaal very glamourous uit! 


Met de collectie wilde Alice Temperley de typische Britse romantiek koppelen aan de hippe London streetstyle. Kortom, stoere & romantische designs in de mix. We zagen sterke contrasten van witte zijde & zwarte kant. Verfijnde & luxueuze stofjes die prima tot hun recht komen in de black & white creaties. En... -tromgeroffel- vintageprints

Mooie geraffineerde jurken, sexy blouses, korte lederen shorts & skinny pantalons. De korte jasjes in wol of katoen oogden trouwens heel pittig en vrouwelijk. What's not to love, hey? En ook de schattige kindercollectie zag er om op te eten uit! De little girls kunnen kiezen uit jurkjes met sterrenprint gecombineerd met een gestreepte kousenbroek en een mooie souspull. 

Onze favo Alice Temperley stukken mochten we passen & showen voor de lens van de fotograaf. En we kregen de nodige make-up tips & tricks tijdens een beauty workshop. We had so much fun

Wil je net als ons de volledige Alice Temperley collectie passen? Ga dan zeker morgen om 17:00 een kijkje nemen bij JBC. En vergeet vooral je creditcard niet... want hier kom je niet met lege handen buiten! 

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded