Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

"This magical slipper is for the Cinderella in all of you"

Door Tiany op 04.09.2012

Dit zijn de wijze woorden van schoenenontwerper Christian Louboutin. And he's sooo right! In het exclusieve filmpje zien we hoe de shoe designer het Assepoester sprookje nieuw leven inblaast en de iconische glazen Cinderella muiltjes in zijn atelier hertekent. Speciaal voor de Cinderella Diamond luxe-editie die binnenkort op DVD en Blu-ray beschikbaar is, gaf Louboutin het schoentje de fashionable twist anno 2012! 

Je wist waarschijnlijk al dat wij deze exclusieve prinsessenschoenen hier op Belmodo.tv weggeven. Heb je dit gemist? Lees er dan alles over in het wedstrijdartikel 'Win de exclusieve Christian Louboutin Cinderella schoenen'. Dankzij Belmodo.tv & Disney wordt de meisjesdroom van 1 lady werkelijkheid want zij zal het enige echte Cinderella schoentje passen. Jammer genoeg kan je nu niet meer deelnemen aan deze wedstrijd, maar hopelijk had je dit al gedaan want op maandag 10 september 2012 maken wij de ladies bekend die zullen strijden voor de one and only Cinderella titel. Vanaf die dag t.e.m maandag 17 september 2012 kun je stemmen op je favoriete Assepoester. Vingers klaar? En stemmen maar! 

Donderdag 20 september 2012 maken wij tijdens de exclusieve Cinderella Christian Louboutin Reveal Party de winnares bekend die de prachtige Christian Louboutin schoenen mee naar huis mag nemen. Wil jij dit event bijwonen? Doe dan zeker mee met de Belmodo.tv wedstrijd 'Win een duoticket voor de Christian Louboutin Reveal Party'. 

In elke lady schuilt een Assepoester en elke vrouw mag zich verwennen met een paar exclusieve Christian Louboutin schoenen wink. In de exclusieve video zien we dat Christian Louboutin het meisje dat zijn atelier poetst wil bedanken met een paar Christian Louboutin Cinderella schoenen. Oh Cinderella, we are so damn jealous

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe. 

page loaded