Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Annelies Timmermans FW12-13

Door Karen op 03.09.2012

Jong designtalent Annelies Timmermans is niet te schatten! Al 5 jaar lang heeft ze haar eigen merk in handtassen en accessoires. De ontwerpster werkt exclusief met kwaliteitsvol Italiaans leder in sprekende kleurtjes. Op zoek naar een tijdloos exemplaar voor rond je arm? De handbags van Annelies Timmermans staan garant voor een exclusief luxegevoel! 

De ontwerpster studeerde af als grafisch ontwerpster en is gefascineerd door mode. Na haar studie aan het Antwerpse Sint-Lucas vertrok ze meteen naar fashion city Milano voor een stage bij Vintage 55 & Luisa Beccaria. Daar scherpte ze haar designer skills aan om uiteindelijk completely ready een eigen handtassencollectie de wereld in te sturen. 

Voor de najaarscollectie 2012-2013 koos ze enerzijds voor warme herfstinten als wijnrood, bordeaux, tabak en okergeel. Anderzijds tref je ook winterkleurtjes als zandgrijs, donkerblauw en Peter Pan groen aan. Elke tas combineer je foutloos met eender welke winter outfit! 

Eyecatcher van dit seizoen is de prezioso, wat Italiaans is voor kostbaar. Als je de tas bekijkt, lijken het net kristalletjes die in het leder verwerkt zitten. Schijn bedriegt want het leder voelt verrassend glad & soepel aan. In combinatie met tinten als donkerblauw, bordeaux en taupe zorgt dit opvallende accent voor een très luxueuze uitstraling. 

Elk seizoen stelt Annelies Timmermans trouwens een aantal nieuwe modellen voor. Het minitasje BRIS is de perfecte match voor a night out en de elegante schoudertas RAN voor een etentje met vriendinnen. Ook voor de mannen zijn er tassen. De IDUN is een prachtige unisex rugzak volledig in leder. Sooo gorgeous

Ben je helemaal verkocht bij het zien van deze prachttassen? Neem dan snel een kijkje op haar website voor alle verkooppunten. 

ps: Annelies Timmermans is al 5 jaar full time bezig. De teller staat intussen al op 10 collecties. En dit betekent uiteraard celebration time! De ontwerpster belooft een samenwerking met artiste Sarah Vanhoe voor een surprisingly limited edtion... Hou het label dus goed in de gaten, ladies!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded