Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Indian Summer Prints Look

Door Angelique op 02.09.2012

Prachtige lente, vreselijke zomer. Zo kennen we België meestal. Toch kunnen we nu al een paar dagen zonnig weer op onze teller zetten. Meestal rekenen we vooral op een zwoele nazomer. De laatste cocktails van het jaar. De laatste keer een zonnebril in je haren... New Yorkers hebben een romantische naam voor dat laatste terrasjesweer. Zij noemen het de Indian Summer.

De bladeren beginnen al lichtjes te schieten en ook jouw zomerkleurtje loopt op z'n laatste voeten. Toch beken jij kleur in een zomerse outfit in herfsttinten. De perfecte mix voor een prachtig tussenseizoen

Multi-color geoprints vormen de basis voor deze vintage look. Het kleurenpalet is '70s Yves Saint Laurent. Denk smaragd- en muntgroen, wijnrood en champagnekleuren. Om het chique retro-gevoel te bekomen, ga je best voor een hight-waist shortje - géén denim please - zoals dit rood-wit-zwarte exemplaar van het Zweedse Monki

De creatieve types onder ons weten: maximum contrast verkrijg je door complementaire kleuren. Dus, rood shortje: groene schoenen. Deze Matiko 'heren'-schoentjes geven een keurige indruk. Het kleurtje is dan weer speels. Glamour voeg je toe door af te werken met een strooien fedora - check die prachtige korenblauwe bies! - en Gucci retro sunglasses. Fab! Ook very '70s is de envelope purse afgewerkt met goudkleurig metaal. Tip: scoor een exemplaar op de rommelmarkt of in de tweedehands shop.

To top off, een gsm case van Case Mate, die assorti is met je short - gaat dit te ver? We think not! - en deze prachtige Vivienne Westwood sjaal. Vergeet niet, 's avonds kan het best fris worden. Ziezo, uptown girl is ready for that last Cosmo

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded