Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Diesel Stylist At Your Service

Door Michael op 29.08.2012

Je wordt wakker en staat dan een kwartier lang voor je kast te draaien. What to wear?! Sounds familiar? Jij hebt inspiratie nodig! Maak gebruik van de nieuwste exclusieve service van Diesel. In de Diesel en Diesel Black Gold stores van AmsterdamDen Haag, Antwerpen en Brussel kan je vanaf nu beroep doen op een echte Diesel Stylist. Die toont je wat te dragen en hoe, natuurlijk na grondig inzicht gekregen te hebben in jouw wensen en uiterlijke kenmerken. Je krijgt echt advies op maat, jouw maten dus! 


Wat je moet doen om zo'n royal treatment te krijgen? Gewoon een Diesel store binnen lopen en je gegevens achter laten zodat de Diesel Stylist jou kan contacteren. Een sessie duurt 2 à 3 uur. Tijd genoeg dus om grondig uit te zoeken welk paar jeans jou echt op het lijf geschreven is of welke kleuren je doen schitteren. 

Zoek even op welke Diesel store het dichtst bij jou in de buurt is met de storelocator en maak snel een afspraak. Combineren, combineren, wie zijn best doet, zal het leren...!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded