Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Me & you & In de mode op Vitaya

Door Tiany op 29.08.2012


Fashion happiness! OMG wat ben ik blij te kunnen meedelen dat ik vanaf woensdag 12 september jullie met mijn gloednieuwe programma 'In de mode' wekelijks een portie fashion op tv mag brengen. 

Voor ‘In de mode’ interview ik o.a. enkele fascinerende fashion people elk met hun eigen stijl. Denk aan blogger Bryan Boy die mode ziet als iets creatiefs “The whole point of fashion is to have fun, to express yourself”. Of hoe fotografe & blogster Garance Doré het omschrijft “Fashion is self-expression”. En “Make it your own and don’t just take yourself to seriously, because life is short” volgens casting director Natalie Joos. Quotes die je inspireren bij het vinden van een eigen stijl. Dit is de zoektocht waar ik je met ‘In de mode’ met plezier bij help.

Ik zit in september sowieso tussen de fashion weeks door gekluisterd aan m’n tv voor de fashion maand bij Vitaya, hopelijk jij ook voor mijn gloednieuw tv-programma ‘In de mode’. 

In de eerste aflevering van In de mode op Vitaya neem ik je o.a. mee naar Paris Fashion Week en ontmoet ik er de coolste fashionista’s. Ik duikt in de kleerkast van styliste en blogger Emma Gelaude. Ik spot de hottest coffee bars. Ik geef je tal van tips om je schoenen te onderhouden en om een basis make-up makkelijk aan te brengen. Ik verklap je waarom je absoluut een little black dress in je kast moet hebben. Je krijgt te zien hoe je bijvoorbeeld zelf studded sneakers kan maken. En verder show ik je tal van betaalbare alternatieven voor de winter catwalktrend: embellishment. Hier op Belmodo.tv krijgen jullie zeker nog een preview, beloofd ;o)

Ik hoop echt dat met dit tv-programma jullie modehartje nog sneller gaat slaan. Afspraak met In de mode vanaf woensdag 12 september om 21:50 op Vitaya

page loaded