Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Garance Doré for Net-A-Porter

Door Kim op 29.08.2012

Garance Doré does it again! Deze populaire blogster, fotografe en creatieve duizendpoot ontwierp onlangs nog een collectie in samenwerking met Kate Spade (lees hier meer over in het Belmodo.tv artikel Garance Doré x Kate Spade) en is nu ook te zien in de FW12-13 campagne van Net-A-Porter. Jaloers, wij? Nee hoor. Garance ziet er stralend uit in de campagne, maar let's just say dat wij het ook niet erg zouden vinden als Net-A-Porter ons zou bellen om te vragen of we even model willen spelen.

Het is trouwens niet de 1ste keer dat Garance samenwerkt met Net-A-Porter. De miniserie Pardon my French was ook al een productie in samenwerking met de luxueuze website. Garance liet weten dat we hier binnenkort een 2de reeks van kunnen verwachten, we can't wait!

page loaded