Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

OMSK goes Tbilisi!

Door Karen op 28.08.2012

OMSK, het label formerly known as Girls From Omsk, zoekt exotische oorden op voor haar FW12-13 collectie. Met exotisch bedoelen we geen palmbomen en witte stranden. OMSK trekt naar Tbilisi, hoofdstad van Georgië, land van woorden-met-veel-medeklinkers. Traditionele, haast heemkundige patronen en een kleurenpatroon geïnspireerd op Kazakse tapijten geven de collectie een uitgesproken winters tintje.


The Deserter t-shirt: collab met Bouvy en Gilis

Icon van dienst is dit keer Leo Tolstoï, gevierd schrijver met een romantisch woest uiterijk. OMSK brengt een T-shirt uit met zijn beeltenis op, waarmee je gegarandeerd een intellectuele indruk maakt in je favoriete koffiebar. 

Verder zien we een knitwear-collectie om 'U' tegen te zeggen met cardigans en sweaters in chiné-garen. Een speciale samenwerking met graphic designers Aline Bouvy en John Gillis leverde dan weer de 'The Deserter' print op, een minimalistische print die toch in het oog springt.

Veel nieuwe dingen dus, maar altijd met die typische humoristische signature touch van OMSK. 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded