Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Deeply red: the very first Maison Martin Margiela 4 H&M look

Door Karen op 28.08.2012

Kan je pour le moment met de beste wil van de wereld geen enkele reden bedenken om hilarisch vrolijk in het rond te springen? We'll give you one! Jubel en juich want the very first silhouet van de capsulecollectie van Maison Martin Margiela voor H&M is losgelaten op de wereld.

De Franse Elle kreeg de absolute primeur en toont ons in haar septembernummer de allereerste jurk van de veelbesproken samenwerking. Op onze adoratie kan deze felrode, asymmetrische jurk alvast helemaal rekenen! 

Meer info over de collab tussen MMM en de Zweedse modeketen -inclusief héél nieuwsgierigmakend filmpje- vind je in het Belmodo.tv artikel It's really true: Martin Margiela and H&M team up

Maison Martin Margiela voor H&M will hit the stores op donderdag 15 november 2012. Onder een blote hemel slapen bij -10°C is nu niet bepaald ons beeld van een gezellige nacht. But hey, je moet er iets voor over hebben! See you there in de wachtrij!  

page loaded