Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alice Temperley for JBC

Door Angelique op 28.08.2012

Yes yes yes, hold your breath Alice Temperley fans want de Britse ontwerpster pakt deze herfst uit met een überelegante capsulecollectie voor Belgische modeketen JBC, hooray!

Zo beschrijft Alice de collectie:

De collectie die ik getekend heb voor JBC is geïnspireerd op iconische Temperely elementen en succesnummers van de voorbije 10 jaar. We hebben onze favoriete vormen en stoffen verwerkt tot iets nieuws voor JBC dat tegelijk onze stijl en stempel bevat.

De collectie is de perfecte mix tussen stoere en romantische elementen. Zo combineert ze nobele stoffen met moderne materialen en originele vintage prints met vrouwelijke belijningen.

Natuurlijk bevat de collectie typische Temperley items als pittige korte jasjes, super cute geweven jurkjes, delicate kant en militaire prints. Voor een avondje uit kan je de stukken dragen met glamorous pumps terwijl je er overdag eerder casual bijloopt.

Voor de 1ste keer ever ontwerpt Alice deze herfst ook een prachtige kindercollectie, on special request of, jawel, ons very own JBC! Nu kunnen zowel moeder als dochter genieten van de mega gerafinneerde Temperley outfits met schitterende details.


Het Britse label was the missing piece of the puzzle voor de Belgische modeketen. Met de capsulecollectie is het designeraanbod van JBC definitely meer dan compleet en geloof het of niet, nog aantrekkelijker dan het al was.

Verkrijgbaar vanaf vrijdag 7 september 2012 in alle JBC winkels, see you there!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded