Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

House of Twiggy FW12-13

Door Bieke op 27.08.2012

Twiggy: een vaste shopwaarde in de Gentse binnenstad en een oase van rust, stilte en aandacht voor de laatste modetrends. The house of Twiggy geeft onderdak aan een impressionant lijstje designers gaande van Les Petites tot Isabel Marant, Paul Smith, Marc Jacobs en Acne en lanceerde onlangs ook haar eigenste webshop. Lees zeker de Belmodo.tv shop reports van Twiggy én van haar e-shop

De nieuwe collectie laten zij niet zomaar aan zich voorbij razen. Integendeel, de FW12-13 collectie werd vorige week voorgesteld tijdens een openlucht kortfilm. Met een hapje in de ene hand, drankje in de andere en een laatste zonnebriesje door onze haren werd ons oog gestreeld met romantische beelden.

Op en top vrouwelijke items die de harten sneller doen slaan en een stevige brok mannelijke nonchalence. Twiggy is klaar voor een dromerige herfst en winter, gehuld in fijne breisels, prints en zijde in alle eenvoud. 

Kijk, oordeel zelf en ga gewoon langs.

page loaded