Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sandrina Fasoli FW12-13 door de lens van Travade & Morosky

Door Michael op 26.08.2012

Enkele maanden geleden mochten we je al warm maken met Sandrina Fasoli’s FW12-13 collectie. Het sympathieke designersduo pakt deze herfst uit met een uitmuntende collectie waarin de zachte herfstkleurtjes zegevieren. Read more about it in het Belmodo.tv artikel Sandrina Fasoli FW12-13

Om de collectie te shooten wist het Belgische label topfotografen Benjamin Travade & Kevin Morosky te strikken. Het resultaat mag er zijn: oogverblindende foto’s die perfect de sfeer van de collectie uitademen. Dit is puuuur genieten! 
Charmant & très elegant. Zo kunnen we de collectie het best omschrijven. Met als echte eyecatchers de hemelsblauwe silky dress & de grijze perfecto in konijnenbont. We zullen avec beaucoup plaisir onze zomer outfits met herfstkleren inruilen! In de Sandrina Fasoli flagship store aan het Brugmannplein shop je in no-time alle stukken uit de collectie. Je leest er alles over in het Belmodo.tv shop reportartikel Sandrina Fasoli. Neem gerust een kijkje & laat je verleiden door de vrouwelijke & elegante creaties! Sandrina Fasoli kan je bovendien ook scoren in tal van multimerkenboetieks als Your in Antwerpen, De Rop in Beveren, Suite in Gent en Enfin in Kortrijk. Check de Sandrina Fasoli website voor een volledig overzicht van alle verkooppunten. 

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded