Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Craving for denim

Door Karen op 26.08.2012

For those who are craving for more denim, moeten zeker de herfst- en wintercollectie van Replay checken! Opnieuw héééél veel pants & jackets in jeansstof voor dit najaar. Maar dat vinden wij zeker no problemo want jeans is toch die heeerlijke alles-matcher, niet? 

Voor zijn najaarscampagne deed het label opnieuw een beroep op huisfotograaf Thierry Le Goués en ging op zoek naar jonge & frisse gezichten om de campagne te shooten. De Amerikaanse schoonheid Emily Di Donato & mr. handsome Miles Mcmillan vielen daarvoor in de smaak. De models werden voor een warmbruine achtergrond geplaatst. Very matchy matchy met de mooie denimblauwe tinten uit de collectie, toch? 

Behalve denim zien we opnieuw een hele hoop tijdloze iconic stukken terugkomen. De always trendy salopet bijvoorbeeld. Of de simpele losse witte T-shirt


The guys kiezen voor deze herfst een jeans van regular to anti-fit in indigo of koningsblauwe kleur. Versieringen als stopsels & patches creëren een hippe vintage inspired look. Voor de vrouwen jeans in alle pasvormen! Van wijd tot super slim. Nieuw in de collectie is bijvoorbeeld de baby boot fit jeans die wat strakker zit bovenaan maar wat losser valt aan de onderkant. 

Een vast item in iedere collectie voor zowel de boys als de girls is de chinobroek. Combineer met verschillende T-shirts voor een tijdloze look. You will rock this winter!


Very cool zijn ook de tops die steeds worden afgewerkt met een toffe print, tekst, little heart of de iconische Replay R! Draag deze fancy tees onder een leather jacket met bonten kraag of een lekkerwarme comfy trui. And you'll def look stunning!  

Winter vibes all over met de Replay FW12-13 collectie. Het belooft een mooi fashionable najaar te worden! And we are looking forward to it!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded