Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olympic Hero Phelps for Louis Vuitton

Door Aline op 25.08.2012

De meest door ons, tha girlz, bekeken discipline op de Olympic Games is without a doubt het zwemmen (bij mannen, of course. Think hot triangle bodies). De prachtig gespierde lichamen die door het water glijden, hadden we voor geen geld van de wereld willen missen. We waren dan ook more than delighted toen we 1 van die bodies tegenkwamen in associatie met Louis Vuitton

Michael Phelps is dé zwemmer van de laatste 100 jaar. 2 weken geleden bewees hij -nogmaals- op de Olympische Spelen dat hij de allerbeste is en hij sloot zijn laatste games af met maar liefst 22 medailles, waarvan 18 gouden. 

Tijdens de laatste dagen van de spelen werd een foto gelekt van een wel erg naakte Phelps in een badkuip met een tas van het beroemde Franse merk Louis Vuitton. Het luxemerk zelf distantieerde zich onmiddellijk van het beeld en ook Phelps gaf aan zijn toestemming niet te hebben gegeven voor de release.  

Even werd er gesuggereerd dat de American hero zijn medailles terug zou moeten geven aangezien het verboden is om mee te doen aan reclamecampagnes tijdens je deelname aan de Spelen. Dit gerucht werd echter snel de kop in gedrukt. Op het officiële campagnebeeld van Phelps voor LV wordt het dus nog even wachten...

Phelps werd als sportman al voorgegaan door Mohammed Ali die eerder dit jaar ook model stond voor LV. 

More Olympics? Lees Belmodo.tv artikels: Why we love the OlympicsGod save the Olympics

page loaded