Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mario Testino op je koffietafel

Door Tiany op 25.08.2012

Mario Testino needs no introduction. Google hem even, onder tags als 'legendary', 'photographer' en 'celebrity'. Testino is een begrip in de hedendaagse kunst- en fashionwereld.

Zijn talent om glamour en snapshot samen te brengen in 1 iconisch beeld is bekend. Princess Diana met zonen, een groene Lady Gaga, een jonge Madonna,... De fotograaf met Peruviaanse roots heeft ze allemaal gekiekt. Hij vindt intimiteit waar anderen alleen maar show zien en legt beelden vast die in de National Gallery bewaard worden voor het nageslacht. 


Zoveel meer dan een fashion photographer is Testino een ware portretschilder van deze tijd. Celebrities, royalty, muzikanten en topmodellen, het hele artistieke wereldtoneel wordt in zijn oeuvre verbeeld. Zijn verzameld werk wordt nu uitgebracht als Mario Testino: Private View, een prachtig boek uitgegeven door Taschen

Ons verdict: elke zichzelf respecterende fashionista moet dit boek hebben. Laat je inspireren door 's werelds grootste! Trek naar Taschen in Brussel op jacht voor jouw exemplaar. 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded