Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nicole Richie for Macy’s

Door Kim op 24.08.2012

Nicole Richie, een stijlicoon om U tegen te zeggen (hallo, transformatie!) en daar bovenop ook nog eens een geweldige zakenvrouw die haar fashion imperium steeds verder en verder uitbreidt. Na de lancering van haar accessoirecollectie House of Harlow 1960 in 2008 (which we love), startte ze niet veel later met haar eigen kledinglijn Winter Kate.

Het laatste modeproject van Nicole is een samenwerking met de Amerikaanse department store Macy's. Nicole's collectie zal vanaf woensdag 12 september 2012 beschikbaar zijn bij Macy's en is -zoals verwacht- very boho en trendy.

"I wanted to focus on that Macy’s girl and make it extremely accessible and affordable, but have it still be ‘me’ at the same time," aldus Richie tegen The Cut.Wij verwachten alvast een stormloop voor de collectie! You like? Macy's verzendt ook naar België, dus vergeet op 12 september zeker geen kijkje te nemen op de site.

page loaded