Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antwerp Fashion Night 2012

Door Tiany op 24.08.2012

Op vrijdag 28 september 2012 zijn Antwerp's finest fashion stores open tot 22:00! Hou die avond vrij om samen met je vriendinnen -male or female-, je moeder of desnoods met je lief naar dit spetterend fashion event te gaan.

Alles in 't stad staat dan in het teken van mode. Een fashion-packed parcours loopt langs de chiqueste en hipste winkelstraten van Antwerpen. Van Hopland, Huidevettersstraat en Oudaan tot de Nationalestraat en Kammenstraat. Wat je kan verwachten: de rode lopers worden uitgerold, de muziek gaat luider, personal shoppers staan klaar en vooral... loads of goodies

Programma

Vanaf 14:00 is er een PREparty met beauty salon. Get your hair done, get your nails did: de rest van de avond loop jij er super fierce bij. De beautylounge mét fingerfood en drinks vind je in La Fête des Belges op de Keyserlei 21, 2000 Antwerpen

Om 17:00 start de eigenlijke Antwerp Fashion Night. Bezoekers worden met de biggest smile ever ontvangen in de deelnemende winkels. Die herken je aan de AFN_2012 raamstickers. Een lijst van de shops vind je op antwerpfashionnight.be

Ook niet onbelangrijk: er zullen modelscouts rondlopen. So strut your stuff! Verder kan je ook deelnemen aan verschillende miniwedstrijdjes. Doe mee en win something fun! Wij kijken ook uit naar de All Doll'd Up Parade by TuTu Chic. 10 tot leven gekomen Dolls in een hot pink MINI Cooper: say what!?

22:00 tot 04:00AFTERparty met hot people, lovely drinks and lekkere beats. End the AFN_2012 in style! De AFTERparty vindt plaats op een secret location (!!!). Check de AFN_12 Facebookpage voor meer info.

Een event om naar uit te kijken dus. Ontmoet er fashionista's van allerlei slag en bekende bloggers als Fashion Fabrice, Glam at Heart, Strutterview en onze eigen Ella & Louise. Tot slot, geen fashion event zonder eigen magazine. Pik nu al je AFN_2012 Magazine op in de deelnemende shops en ontdek in detail wat je mag verwachten.

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded