Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fallen Angel vliegt naar Shanghai!

Door Karen op 23.08.2012

De Triumph Inspiration Award beloont voor de 5de keer een young-and-upcoming modetalent voor zijn of haar originele lingerie-creatie. De nationale voorronde is ondertussen gestreden. Als winnaar kwam Michiel Aerts uit de bus, student aan de Stedelijke Academie van Sint-Niklaas. Lees er alles over in het Belmodo.tv artikel dragons-butterflies-triumph-inspiration-award-2012

Uit meer dan 2.000 inzendingen hebben de 31 deelnemende landen elk 1 mode- of designstudent geselecteerd die het thema ‘Dragons & Butterflies’ (kracht vs. speelsheid) het best in een lingerieontwerp wist te gieten. Alle designs zullen tijdens de finale op vrijdag 19 oktober 2012 worden geshowd in het exotische Shanghai.

Michiel Aerts verdedigt onze kleuren dus root for him! Zijn ontwerp 'Fallen Angel' is geïnspireerd op het kleurenpalet van Rogier Van der Weyden en... het justitiepaleis van Antwerpen! Een strak design dus, in de opvallende kleuren weide-groen, donker goud en middernachtblauw. Als Michiel wint, krijgt hij de kans om een eigen 'limited edition' collectie op de markt te brengen in samenwerking met Triumph. De droom van elke young designer


Michiel over zijn ontwerp en ervaring met de Triumph Inspiration Award
 

Vandaag is het de laatste dag dat je kan stemmen op je favoriete ontwerp op triumph-inspiration-award.com. Het resultaat telt mee als een volwaardige stem, naast die van de 5 professionele juryleden

Volop stemmen is dus de boodschap en bovendien maak je zo zelf kans op een ticket naar de internationale finale van de TIA in Shanghai, inclusief een meet & greet met de jury en exclusieve Triumph lingeriesetjes. Doen!

Met medewerking van Kim Thissen. 

page loaded