Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FAGUO: Shoes 2 Move

Door Tiany op 22.08.2012

Wij stellen je met pleasure voor aan het Franse schoenen label FAGUO! Letterlijk betekent het in Chinees, Frankrijk of land van de regels en de goede manieren. Voor meer info kan je ook terecht op het reeds gepubliceerde Belmodo.tv artikel New sneakers: Faguo.

Het verhaal begint in 2009 toen Fréderic Mugnier en Nicolas Rohr, tijdens een studiereis naar China, beslissen om eco-friendly gympen te ontwerpen. Na 6 maanden hebben ze een stevig business plan en een startkapitaal in the pocket. Ze creëeren buzz op Facebook waar ze in enkele maanden 7000 fans bereiken en verkopen niet minder dan 5000 paar gympen in maar 2 weken!

FAGUO is casual, trendy en ultracomfortabel. De perfecte tennisschoen om er tegelijkertijd sportief en elegant uit te zien. Hoog of laag, in katoen, leder of suède, de modellen bestaan in allerlei kleuren en zijn voor him, her en kids.



De sneakerliefhebbers kunnen de verschillende modellen shoppen op de Faguo website voor prijzen die variëren tussen € 60,- en € 90,-, definitely de moeite waard!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded