Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Black Gold strikt Rankin

Door Angelique op 22.08.2012

Diesel Black Gold kon überbekend fotograaf en filmmaker Rankin strikken voor de wintercampagne 2012. Rankin is medeoprichter van grootse fashion mags als Dazed&ConfusedAnother Magazine en HUNGER. Niet mis dus voor Diesel dat, vooral bekend als hip retailmerk, met zijn Black Gold-label high fashion ogen wil scoren. Mission accomplished


Het making-off filmpje belooft alvast veel goeds!

Rankin liet voor de shoot en fashion film 6 getalenteerde vrienden opdraven. Alle 6 zijn ze internationale artists: leadsinger van een band, actrice, topmodel, you name it. Een bekend gezicht voor ons is Benelux topmodel Karolijn ZomerGo Karolijn! De Britse Rankin heeft al heel wat bekende namen voor zijn lens gehad, zowat alle celebs tussen Britney Spears en Queen Victoria in. We zijn dus erg benieuwd wat hij voor Diesel Black Gold zal doen. De campagne zou baden in een B-movie-sfeer, waarbij beweging en actie een belangrijke rol spelen. De campagne start officieel pas binnen enkele maanden. Wél konden we aan behind-the-scenes-beelden geraken, speciaal voor Belmodo.tv addicts

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded