Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Azealia Banks gets Banned

Door Kim op 22.08.2012

Azealia Banks neemt geen blad voor haar mond, wat je vast wel al wist als je geluisterd had naar de lyrics van haar liedjes. Deze muzikale fashion darling deinst dan ook niet terug om hier en daar wat mensen te choqueren, en dat is met haar laatste Dazed & Confused cover meteen gelukt. Azealia poseert met een hot pink condoom in haar mond, en steekt daarbij haar middelvinger nog eens ostentatief uit, wat de voorbije weken al de nodige opschudding veroorzaakte - nog voor het boekje überhaupt verschenen is.

7 landen hebben al laten weten dat ze deze September issue van Dazed & Confused niet zullen verkopen. Zo tweette Dazed & Confused:

"Just been told our upcoming @AZEALIABANKS cover has been banned from 7 countries so far. Thank God for the Internet, huh?"

Wat denk jij van deze cover? Aanvaardbaar of too much?

page loaded