Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dressing up with a purpose

Door Tiany op 21.08.2012

"Are you joking, are you breaking, are you shaking? You're the next living leader of the world." De positieve vibes van de Levi's Go Forth campagne 2012 zijn niet te tellen! Met een cool campagnefilmpje wil het denim brand de jeugd laten zien dat iedereen een geboren pionier kan zijn. Ooh yeah

In het 60 seconden durende campagnefilmpje zijn allerlei jongeren te zien die zich elke ochtend with a purpose aankleden om weer een nieuwe dag te beginnen. Hun favo Levi's jeans & een hippe tee bij de hand. Ze zijn jong maar very vastbesloten dat ze iedere dag een positief verschil kunnen maken in de wereld. En mag het nu juist deze spirit zijn waar wij helemaal achter staan!

Volgens Levi's moet elke boy & girl zijn of haar passies durven nastreven. Elke dag begint met een heel bewust ochtendritueel: the dressing up. Voor de fashionisto's & fashionista's onder ons het moment suprême om een fashion statement te maken. Voeg daarbij een flinke portie optimisme & een goeie dosis confidence en hupsakee another positive day has passed

Je elke dag on top of the world voelen? Vergeet dan zeker niet je favoriete Levi's pants aan te trekken wink

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded