Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Your boyfriend’s back

Door Bieke op 20.08.2012

Hij is er al langer dan vandaag maar vooral de laatste tijd is hij niet meer weg te denken uit de fashion scene, want het is een keeper: de boyfriend jeans.

 
Fashion Squad

Jeans is niet alleen makkelijk combineerbaar, de boyfriend zit gewoon übercomfortabel. De dag van vandaag kan je iets meer op maat gemaakte silhouetten vinden, maar keep it pure en rommel gewoon in die kast van je wederhelft (tenzij dit zorgt voor een wel erg onaantrekkelijk kontje), rol de broekspijpen op, combineer met een leuk paar hakjes en lakjes, een wolkje elegantie door een aansluitende top of sweat en zorg ervoor dat de jeans voldoende afgesleten is.Zanita, Atlantic Pacific, The Sartorialist

Pumps of plateaus hoeven niet perse, een platte schoen of loafer kan er zonder enig probleem ook onder. Ook is hij er niet alleen in het lang, maar vanaf nu kan je ook sans gêne met jouw baggy BF short de straat op. Check Garance Doré, ik ben fan!


The Sartorialist

Heb jij 'm al in je kast? Zo niet, ga deze boyfriend jeans buzz niet uit de weg! Maar eerst... naar dat zonovergoten strand. En weg zijn wij!

page loaded