Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natacha Cadonici: tijdloze mode met een urban twist

Door Michael op 20.08.2012

Hou je van tijdloze, vrouwelijke en pure mode? Dan moet je vanaf vandaag zeker een kijkje nemen in de boetiek van Natacha Cadonici, een 50% Italiaanse, 50% Russische ontwerpster die vrouwelijke minimalistische elegantie mixt met warme modekleuren. 

Verrassend genoeg had lady Cadonici voor haar studie helemaal geen modeopleiding op het oog. Ze studeerde eerst Romaanse talen aan de ULB en pas tijdens een Erasmuservaring in Rome, besliste ze dat ze het jaar daarop fashion ging studeren. 

A new fashion designer was born want aan de Brusselse modeacademie Saint Luc bleek al snel dat ze bijzonder getalenteerd was voor het vak. Haar eerste collectie bracht ze uit in 2006. Natacha is een echte busy bee want naast haar full time job in de mode, staat ze ook af en toe op de theaterplanken. Als lid van theatergezelschappen in Brussel & in Berlijn, she’s seen it all. 

Cadonici’s lente- & zomercollectie 2012 is een perfecte mix van tijdloze, elegante & grafische stukken. Voeg daar nog een vleugje urban aan toe & de collectie is op en top à la Cadonici. Haar inspiratie haalde ze bij de elegantie van de jaren '20 en '30. 

Fleurige viscose jurken opgesmukt met zilveren details, trapeze rokken in felle kleurtjes of asymmetrische plooivormen en tops met elegante & ludieke details. Dat is slechts een flash van wat je van deze collectie mag verwachten. 

Hoewel je vanaf vandaag al terecht kan in de boetiek, is the big opening pas op donderdag 20 september 2012. De boetiek bevindt zich in het hartje van de hippe Brusselse Dansaertwijk. Stip de dag meteen aan in je agenda want naast een prachtige collectie zal Cadonici je verwennen met een heerlijke cocktail! Afspraak om 18:00 in de Dansaertwijk, ladies

Boetiek Natacha Cadonici
Van Arteveldestraat
Rue Van Artevelde 5
1000 Brussel

www.natachacadonici.com

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded