Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mónica Cruz is het nieuwe ‘gezicht’ van Agent Provocateur

Door Astrid op 20.08.2012

Na Rosie Huntington-Whitely, Kate Moss, Helena Christensen, Peaches Geldof & Maggie Gyllenhaal gaat nu ook de jongere zus van Penélope Cruz uit de kleren voor Agent Provocateur. Be aware: deze FW2012 collectie is niet voor gevoelige oogjes, if you know what I mean


Het Britse lingeriemerk haalt deze winter alles uit de kast! De collectie is geïnspireerd op het Victoriaanse Londen en kreeg de naam ‘Wilhelmina: Show Your True Self’. De locatie voor de shoot was dan ook een oude gevangenis in Londen waar het zogezegd zou spoken. Helemaal niet sexy, zeg je? Bekijk dan zeker de kortfilm die ook bij de campagne hoort.

Director Tim Pope laar Mónica daarin transformeren van sophisticated Victorian lady naar een kronkelende sexy vrouw. In Agent Provocateur lingerie natuurlijk! Mónica Cruz is trouwens professioneel danseres/actrice, which explains the killer body.

De collectie is mysterieus, een tikje duister maar obviously glamorous! We spotten setjes in zwart, verleidelijk roze, diep bordeaux en donkerpaars. Helemaal passend bij de Dickens-achtige sfeer van de campagne dus! Naast bh’s en slips bestaat deze collectie ook uit enkele sexy hold-ups. Die in combinatie met Mónica’s fierce eyes: va va voom!


Fun fact about de Cruz zusjes nog: Wanneer Penélope zwanger was tijdens het filmen van de 4e Pirates of the Caribbean film werd Mónica als stand-in gebruikt. Gezien de zussen als 2 druppels water op elkaar lijken, was dit volgens de filmmakers de beste manier to work aroundthe belly situation’.

Helemaal verknocht aan deze collectie? Spring dan snel eens binnen in de nieuwe – én enige in België – Agent Provocateur store! Je leest er trouwens alles over in het Belmodo.tv shop report over Agent Provocateur in Knokke

page loaded