Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dreaming about the perfect pair of shoes?

Door Karen op 20.08.2012

Zo herkenbaar toch: het perfecte paar schoenen zoeken en het nergens kunnen vinden. Tot dezelfde vaststelling kwam ook shoe designer Jessie Randall vaak voordat ze haar eigen schoenenlijn Loeffler Randall lanceerde. Listen up, ladies, ‘cause those times will be def over!

Randall verlangde naar elegante, kwaliteitsvolle en uitgesproken vrouwelijke schoenen die perfect bereikbaar zijn. En toeval of niet maar op de Loeffler Randall webshop kun je tonnen leuke schoenen shoppen die slechts enkele muisklikken verwijderd zijn… Click click and buyyyyy


De Amerikaanse modewereld en tal van celebrities zijn helemaal weg van Randall’s ontwerpen. Zo werden onder meer Hilary Duff en Whitney Port gespot met Randall’s iconische Matilda laarzen aan hun voeten. 

Naast stijlvolle lederen laarzen ontwerpt Jessie Randall ook toffe ballerina’s, classy high heeled pumps, elegante regenlaarsjes & frisse kleurrijke sandaaltjes. Elke shoe lover vindt bij Loeffler Randall ongetwijfeld haar droompaar. 

But there’s more want het shoe brand ontwerpt ook handtassen! Strakke it-bags in alle vormen en kleuren. Hooraaay!


Kijk snel op de Loeffler Randall website & laat die perfecte fashionable shoes & bags maar komen!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded