Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cindy Crawford Collection @ C&A

Door Tiany op 20.08.2012

Wanna get dressed like a supermodel? In het Belmodo.tv artikel C&A FW2012 fashion show mochten we dit verrassende & exciting nieuws al uitbrengen. Spits je oren, ladies, want niemand minder dan supermodel Cindy Crawford ontwerpt een collectie voor C&A. Waaaauuuwiiieee!

Naast haar glamourous modellenleven is ze een succesvolle zakenvrouw en mama van 2. Wie dacht dat Cindy het al druk genoeg heeft, slaat de bal volledig mis. Voor C&A kroop ze mee aan de ontwerperstafel om er een fantastische collectie uit te tekenen. De collectie heet Crawford Collection @ C&A en weerspiegelt de persoonlijke stijl van miss Crawford. Denk trendy, elegante en casual clothing. Stuk voor stuk smaakvolle stukken, zoals we van haar verwacht hadden. 

De keuze om met fashion keten C&A in zee te gaan was heel snel gemaakt. "C&A heeft een lange geschiedenis als kledingretailer met kwaliteitsmode tegen een betaalbare prijs", aldus Crawford. Inspiratie haalde ze bij de huidige modetrends. Elk design gaf ze echter een persoonlijke toets zodat de lijn toch dat tikkeltje 'exclusief' is. 

De collectie omvat 3 afzonderlijke kledinglijnen. Eentje met trendy corduroy broeken, hemdjes & een oudroze lederen jasje. Natuurlijk is er ook een glamrocklijn met stijlvolle kobaltblauwe & zwarte tops, een driekwartblazer en een lederen jacket om je rock 'n' roll gehalte naar een absolute climax te sturen. Hell yeah

De derde lijn oogt eerder sober. Tinten als grijs en zwart domineren. Je vindt er truien, cardigans & nauw aansluitende pantalons. De echte eyecatcher & tevens Cindy's favoriet uit de collectie is de coatigan, een lange jas in strepenpatroon die ook als cardigan gedragen kan worden. Sooo gorgeous

We kunnen je verzekeren dat elke look, van casual tot klassiek, elke woman doet stralen. Check de TV-commercial & making of video als je de stunning Cindy aan het werk wil zien wink 

Toch zullen we nog eventjes geduld moeten hebben want Crawford's collectie ligt pas vanaf donderdag 30 augustus 2012 in de Belgische winkelrekken. Op maandag 27 augustus kun je wel al terecht op de C&A webshop! Kruis de datum aan in je agenda & shop, shop, shop er op looooooos! 

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded