Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Fade Fad Look

Door Angelique op 19.08.2012

Summer loving had me a blast. Summer loving happened so fast! Girls, de zomer is alweer bijna over, maar ons long drink glas is halfvol. So, get your tan on! Jij wil een outfit om te knallen. Strandvakantietje in het verschiet? Je kater uitslapen kan op het strand. Maar doe dat tenminste fab looking.

Dip dye is voor je haar even leuk als je kleren. Wij kozen dit leuke shortje van Pretaportobello dat eigenlijk vintage Levi's is. Zo'n short kan wel een luide T-shirt verdragen, dus combineren we het met deze graphic tee van Sheinside. Deze zomerlook - die niet teveel om het lijf heeft, laat gerust wat vlees zien - moet het hebben van accessoires.

Eerst en vooral, shoes: kies je onafscheidelijke low top Vans. Op je hoofd een opvallende zonnebril, fade shades natuurlijk! Zorg er ook voor dat al je hebbedingen blue lagoon kleurtjes hebben. Paarse Swatch horloge, zeeblauw Marc Jacob macramé armbandje en hotpink voor op je nagels - NARS heeft de lekkerste snoepkleurtjes. 

Schitter als een echte mermaid met metallic accentjes zoals deze cut out heart stud oorbellen van Fatface. Pak ook altijd een leuke sweater mee - deze van Zoe Karssen? - die opgerold kan dienen als hoofdkussen. Nu nog zonnecrème en jij bent totally beachproof

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded