Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oh-So-British Fred Perry

Door Tiany op 19.08.2012

Fred Perry is back in the game deze FW12-13 met 2 prachtige collecties voor de boys!

De British workwear collectie doet ons denken aan de stijl van de British working class. Zo zien we typische working shirts, comfy chino's, gebreide truien en spencers in een somber kleurenpalet. Een collectie voor de good boys met een hippe twist.


De Men's Authentic collection is eerder een mix van Fred Perry's klassieke British preppy stijl met een sportieve toets. Klassieke hemden, poloshirts en chino's in winterse tinten vormen de basis van de collectie. Opmerkelijk is het gebruik van de ruitjesprint.


Ben je je winterkleerkast al aan het plannen, dan moet je zéker bij Fred Perry zijn! No need to wait want de collectie kan je nu al shoppen op de Fred Perry website.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded