Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Avril Gau!

Door Tiany op 18.08.2012

Shoes or bags, bags or shoes, het eeuwige dilemma die je intussen maar al te goed kent. Avril Gau maakt het ons niet makkelijker, want met haar schitterende schoenen -en handtassencollecties willen we gewoonweg ALLES!

Na 12 leerzame jaren bij Chanel & Robert Clergerie én als freelance styliste voor Loewe en Accessoire Diffusion, besloot Avril Gau om haar eigen ding te doen. Yiehaaaaa! Het is in de lente van 2002 dat haar 1ste schoenencollectie tot leven kwam en pas 4 jaar later is haar 1ste handtascollectie geboren.

Haar stijl is tegelijkertijd klassiek en hedendaags, retro en modern maar altijd tijdloos. Ze speelt met materialen en oversized gespen in contrast met gestroomlijnde structuren. De kleuren zijn verfijnd en het leer van hoogstaande kwaliteit geproduceerd in Frankrijk, Italïe en Portugal, het kan niet beter!

Ben je op zoek naar een paar tijdloze shoes of een classy hand bag? Avril Gau is the answer!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded