Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Models Who Just Farted

Door Kim op 17.08.2012

Het is geen geheim, bij Belmodo.tv houden we wel van een goede fashion joke hier en daar. Na de hilarische video's van P'trique, lees er meer over in het Belmodo.tv artikel Sh*t Fashion Girls Say... to their Moms, is er weer iets nieuws waar je je dagelijkse 5 minutes of fun mee kan beleven. De titel van deze nieuwe, grappige Tumblr speaks for itself: Models who just farted!

Schaamteloze humor? Een beetje, maar dat maakt de nieuwe Tumblr Models who just farted er niet minder grappig op. Gelukkig kunnen sommige modellen er zelf mee lachen, zo tweette topmodel Coco Rocha onlangs zelf een fart foto die intussen al op de Tumblr staat. Niets beter dan wat zelfrelativering, toch?


What do you think: funny or not?

page loaded