Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michiel Huisman op de cover van ELLE NL

Door Patricia op 17.08.2012

ELLE Nederland pakt uit met een stunt en zet voor het 1st in hun geschiedenis een man op de cover. En wat voor 1. De voorpagina wordt gesierd door Michiel Huisman, toch 1 van de betere exemplaren van het mannelijk geslacht dat er bij onze noorderburen te vinden is.

Ter info: Michiel speelt onder andere in ZwartboekPhileine Zegt Sorry en de HBO serie Treme. Hij is ook getrouwd met de wondermooie actrice Tara Elders en jawel, zij hebben samen een dochtertje, Hazel. Sometimes you can have it all.  De speciale editie van ELLE is in gelimiteerde oplage te verkrijgen en je vindt 'm niet zomaar overal, dus probeer maar snel The Black Issue met deze mooie man in huis te halen. 


Michiel Huisman & Tara Elders.

ELLE Nederland treedt hiermee in de voetsporen van ELLE UK, die eerder al David Beckham op de cover plaatste. En nu nog ELLE België?


In de film Unmade Beds (2009).

page loaded