Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Del Toro

Door Bieke op 17.08.2012

Laatst nog fluisterde een Belmodo vogeltje me de merknaam Del Toro in m'n oor en wat raad je, na wat muisgeklik en www-gesurf, gevonden en instantly fallen in love met deze laagdrempelige schoenen.

Een merk bestaande uit een mooie aanwas aan velvet shoes, ontstaan door 3 vrienden die naarstig op zoek waren naar de perfecte, betaalbare schoen die perfect strookte met hun classy kostuumpjes en senior cigars. Del Toro was geboren, zowel voor hem als haar, in inspirerende kleuren en grafische charmes en stofjes.

De slipper found the way to Belmodo's heart... Lees zalig weg bij de artikels Miauwkes Charlotte Olympia, Wanted: Chanel espadrilles en Espadrilles part 2: Stubbs & Wootton van mijn mede platvoetfetisjist Aline en droom weg. Ppsstt, de hilarische Leandra Medine van The Man Repeller is een Del Toro fan van het 1ste uur. Nog steeds niet overtuigd?Ja, het staat vast. Deze schoenen duwen het fashion gehalte van je kleerkast de hoogte in. De schoentjes zijn te koop via de webshop en hebben een prijskaartje rond de € 200,-.

page loaded