Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amy Amy Amy by Fred Perry

Door Tiany op 17.08.2012

Intussen is het al een jaar geleden dat de legendarische Amy Winehouse overleed. In ons hartje is ze nog altijd aanwezig en ook bij Fred Perry zijn ze de zangeres nog lang niet vergeten. Liefhebbers van het Britse label en Amy fans worden dit seizoen verwend met de FW12-13 Amy Winehouse Foundation Collection.

The Amy Winehouse foundation is een hulporganisatie voor jongeren met problemen, zowel in de UK als in het buitenland. De organisatie werd opgericht door Amy's familie op 14 september 2011, de dag van haar 28ste B-day.

Dit seizoen is de collectie een herproductie van Amy's unieke stijl samen met een terugkomende discrete leopard print die voorkomt in slim fit shirts, zacht gebreide sweater jurken en zijden sjaals. Amy's pin up look wordt perfect gecombineerd met de label's preppy stijl en het resultaat is very sporty 50's!De collectie is verkrijgbaar via de officiële Fred Perry website. Natuurlijk gaat de opbrengst van de collectie onmiddelijk naar de Amy Winehouse Foundation. Voor ons de perfecte reden om te shoppen!

Check zeker ook de vorige Amy 4 Fred Perry collecties in de Belmodo.tv artikels Amy Perry Winehouse, Amy Winehouse voor Fred Perry & Amy Winehouse 4 Fred Perry... 1 last time.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded